Ecstaticdance

L’ecstaticdance va néixer a Big Island (Hawai) sota la inspiració d’un facilitador de 5 ritmes de Gabrielle Roth. A dia d’avui està extès per gran part dels EEUU així com a la majoria de capitals europees.

Les sessions d’ecstaticdance no estan basades en una classe o una tècnica de dansa, sinó en la creació d’un espai on puguis ser tu mateix, expresan-te a través del ball i la música, donant total llibertat d’acció i moviment al cos. La única norma que hi ha és no comunicar-se verbalment.

És una activitat grupal, i el fet de no parlar facilita la comunicació espontània, el joc, el contacte físic ambl’altre, o la connexió amb un mateix o amb un moment espiritual. És una proposta on permetre al cos que s’expressi lliurement, i deixar-nos sorprendre per la creativitat del que apareix en cada instant.

L’espai està sostingut per un Dj, el cual comença la sessió amb un cercle explicatiu, i que posteriorment punxarà i mesclarà temes de diversos estils musicals de tot el món, generant una onada sonora amb un inici, un desenvolupament, i un final.

És una experiència apta per a tot tipus de persones, i no es requereix cap coneixement ni experiència en dansa.

Aquí pots escoltar una de les meves sessions, gaudeix-la!