Sobre mi

Vaig néixer un 27 de febrer de l’any 1989; primer i únic fill de l’Ana i el Xavier.

Crescut a la ciutat de Barcelona, definiria el meu «jo» d’infància com un nen tímid, amb un gran món intern per a compartir.

A cavall entre Barcelona i Moià. és d’allà d’on tinc un gran record dels caps de setmana entre arbres, el fang de l’hort. les aventures amb les veïnes i les estones relaxades amb els pares.

D’adolescent em rebel·lo a la meva forma particular: mentre molts nois de la meva edat comencen amb les primeres borratxeres i ligues, jo descobreixo la meva passió per la muntanya i l’escalada.

El punk i l’anarquisme arriben a la meva vida ja entrada l’adolescència; de la mà de bones amigues em rapo els costats del cap, freqüentem concerts de punk, i inicio la meva particular lluita per canviar el món. També em faig vegà i participo de lluites ecologites.

Als 20 anys marxo de casa els pares i ho faig ‘okupant’; així passaré uns anys entre feines temporals, militància política, estudis i viatges.

Als 25 anys la Gestalt apareix a la meva vida; segueixo la meva intuició (també arran d’un somni que una nit vaig tenir en el que una nena em parlava de quin era el meu camí) i començo la formació com a Terapeuta. Aquest esdevé un abans i un després molt significatiu; per a mi la Gestalt va ser com obrir una porta cap al món, una porta que estava molt tancadeta, obrir-la perquè hi entrés la llum.

Aquesta pàgina web pretén ser un recull i reflex de qui sóc, tant a nivell professional com també personal en l’apartat de poesia i blog.

Benvingut, benvinguda, desitjo que navegar-hi et sigui nutritiu!