Teràpia

Et sents estancat? Tens ansietat o insomni? T’agradaria millorar les teves relacions? Hi ha un problema que se’t repeteix i ja no saps què fer?

Teràpia individual

La teràpia és una espai per a tu on poder atendre aquestes i d’altres qüestions. És un lloc on acudir quan ja no saps què més fer per resoldre un problema, un espai de creixement que pot ajudar-te a donar passos que sol/a no aconsegueixes fer.

Durant els seixanta minuts que dura una sessió, gaudiràs d’un espai totalment confidencial, on poder expressar allò que t’inquieta així com allò que t’agradaria millorar o aconseguir. Jo t’acompanyaré a través de diverses eines i propostes en el teu camí, que et permetran també re-connectar amb tu mateix/a i les teves necessitats.

La teràpia és un procés durant el qual poder anar transitant les dificultats per a que trobis nous recursos per a la teva vida i les situacions que se’t fan difícils.

Contacta’m per a més informació

Teràpia de parella

La parella és un sistema compost per dues persones, i al mateix temps amb identitat pròpia. De la mateixa manera que totes les persones som úniques, cada parella és també única. Com diu Joan Garriga, les cordes de l’amor són de les que més fortament es tensen durant la vida, i la seva vibració ens pot portar tant a moments de molta felicitat i unió, com a grans incomoditats o patiment.

La teràpia de parella permet posar una mirada externa que des de dins és impossible tenir, podent així abordar moments de dificultat o bloqueig que la parella estigui vivint, i trobant conjuntament la millor manera de resoldre la situació.

Contacta’m per a més informació

Què és la Gestalt?

Un dels fonaments del meu enfoc com a terapeuta és la Teràpia Gestalt. En aquest vídeo trobaràs una petita explicació dels seus pilars bàsics.